Bypass temp gauge

Dpbeats11

Active Member
Local time
3:38 PM
Joined
Jun 4, 2021
Messages
40
Reaction score
13
Location
So Cal
Neither my temp or fuel gauge are working. If I wanted to bypass the instrument gauges and have a separate working temp gauge, how would one do that? Don’t need anything pretty, just functional so I know if I am overheating or not while driving.
 

davek

FBBO Gold Member
FBBO Gold Member
Local time
6:38 PM
Joined
Oct 14, 2017
Messages
6,427
Reaction score
6,222
Location
columbia SC
get an after market one easy pesy I have both on my Bee
 

6872n73

Well-Known Member
Local time
5:38 PM
Joined
Apr 5, 2010
Messages
287
Reaction score
268
Location
Oklahoma
Try the voltage regulator on the back of Your gauges.
 
Top