Corrosion: MSD Pro-Billet

Electrical & Ignition

  1. watermelon

    watermelon Well-Known Member

    Messages:
    1,264
    Likes Received:
    1277
    Joined:
    Sep 7, 2010
    Location:
    main street, usa
    Local Time:
    11:06 AM
    been doing a lot more driving since the tko500 install. felt like i was getting a misfire and decided to open up the MSD Pro-Billet cap 8645 fir the 440cu. looks like some corrosion inside. my guess is that this is giving me some poor electromagnetic transfer. i’ll look for a rebuild kit or just buy a new one.

    ever seen this?


    watermelon

    58710648-2441-4264-91D6-EC2846DD4D05.jpeg 48BD0792-BD20-4F00-8900-140252DF1975.jpeg 21D9EC5C-F48A-46A3-BBA2-49F86F657FDB.jpeg C3A2F3A5-8479-4D60-8949-C14760B9CDC9.jpeg 73DCD12D-F600-4D35-BFAA-84BDA3353D45.jpeg
     
  2. Jeremiah

    Jeremiah FBBO Gold Member FBBO Gold Member

    Messages:
    1,304
    Likes Received:
    459
    Joined:
    Feb 7, 2012
    Location:
    Rogue River, OR
    Local Time:
    11:06 AM
    Vent fhe cap and you should not have that issue.
     
    • Thanks! Thanks! x 1
    • 493 Mike

      493 Mike FBBO Gold Member FBBO Gold Member

      Messages:
      3,339
      Likes Received:
      3672
      Joined:
      Dec 25, 2011
      Location:
      White Cloud, MI
      Local Time:
      2:06 PM
      Clean that rust out/eliminate all of it and I think the problem will be eliminated.
      Mike
       
      • Thanks! Thanks! x 1
      1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
        By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.