Turn signal light, 67 charger

bcOH67

FBBO Gold Member
FBBO Gold Member
Local time
3:30 PM
Joined
Jul 25, 2019
Messages
104
Reaction score
23
Location
Youngstown, OH
Thanks for any help that can be offered!… posted this in 67 Charger forum too. Figured I’d cover all bases.

Just installed a new turn signal switch from a good/recommended source. Everything works except the front passenger side turn signal/running light. However, when I use the 4-way flasher switch it works/the light flashes. . Any thoughts on what I should look for? Maybe I bumped something.

Also- I could be crazy, but I swear the direction I have to spin my headlight switch to make it get brighter/dimmer has switched direction.
 

RemCharger

Well-Known Member
Local time
2:30 PM
Joined
Apr 5, 2014
Messages
2,685
Reaction score
2,251
Location
Sask
The grounding of that housing is first to check.
Reversed dimmer sounds impossible.
 

bcOH67

FBBO Gold Member
FBBO Gold Member
Local time
3:30 PM
Joined
Jul 25, 2019
Messages
104
Reaction score
23
Location
Youngstown, OH
Ok thanks! I’m going to mess with it later today.
 

bcOH67

FBBO Gold Member
FBBO Gold Member
Local time
3:30 PM
Joined
Jul 25, 2019
Messages
104
Reaction score
23
Location
Youngstown, OH
Ground for the housing was right, thanks Rem!

I thought so too. But when I pull my light switch on, when I twist to the right the lights get dimmer. I haven’t driven it for a few months, but I swear spinning to the right made them brighter. Oh well, it’s a 67 charger and it’s working in some fashion…I’ll just take it for what it is
 
Top