Reverse light/ Tach / Radio issue

WesleyK

Well-Known Member
Local time
10:03 PM
Joined
Nov 3, 2012
Messages
423
Reaction score
618
Location
Collins Ms
So I’ve searched the forums and we’ll as my wiring schematic and can’t come across anything that’s helping me solve my issue. 4spd car with tic toc tach and factory radio. All has been fine since restoration till the other day. Tach radio and reverse lights on the tail panel and indicator light don’t work. Drove around, then put it in reverse and they all came on and started working, until today. I’m trying to find how they’re all related to track down the issue. Any suggestions?
 

Demonic

Well-Known Member
Local time
11:03 PM
Joined
Jun 5, 2017
Messages
1,669
Reaction score
1,486
Location
Maryland
What car? The B body in your avatar? The short answer is, they're not related. If you mean the instrument lights for the dash - tach and radio, it's the same circuit as the rest of the cluster lights.

https://mymopar.com/wiring/
 

WesleyK

Well-Known Member
Local time
10:03 PM
Joined
Nov 3, 2012
Messages
423
Reaction score
618
Location
Collins Ms
What car? The B body in your avatar? The short answer is, they're not related. If you mean the instrument lights for the dash - tach and radio, it's the same circuit as the rest of the cluster lights.

https://mymopar.com/wiring/
Sorry yeah 68 Bee, I just checked and my dash lights aren’t working either.
 

WesleyK

Well-Known Member
Local time
10:03 PM
Joined
Nov 3, 2012
Messages
423
Reaction score
618
Location
Collins Ms
Found my issue. The black wire feeding the accessories in my fuse block wasn’t connecting good. Cleaned the connections and all works again. Thankful that’s all it was!
 

Top